1500ron/lot+TVA
Pe stoc se afla diverse produse de imbracaminte.
Marfa se afla in Sibiu.

Stoc imbracaminte dama, moderna si eleganta

Lichidare stoc imbracaminte dama, moderna si eleganta

Lichidam stoc imbracaminte dama, moderna si eleganta, importata. Stocul contine imbracaminte noua, de buna calitate, colectie de haine pentru uzul zilnic si pentru seara.

Blugi de club

– Stocul contine 17 perechi de colanti, 3 perechi de pantaloni fashion de club, 5 perechi de blugi in tendinte, 2 perechi pantaloni sport, 1 pereche pantaloni de in si doua rochite office. Modelele sunt in trend, culorile sunt deosebite pornind de la albul clasic, sau negru clasic, alb in degrade, crem cu pietre decorative, albastru , portocaliu etc. Fotografiile expuse pe pagina noastra sunt mai mult decat elocvente.

– Hainele sunt noi, cu eticheta, in tendinte cu moda actuala, deosebit de atragatoare, pretabile tuturor doamnelor si domnisoarelor. Pentru un look original si extrem de seducator se recomanda un pantof cu toc inalt.

– Valoarea lotului este de 3.500 RON+ TVA. Pentru cumpararea intregului lot se acorda un discount generos, valoarea estimata fiind de 1500 Ron +TVA.

– Transportul este inclus in pret.

– Continutul lotului poate fi achizitionat la bucata, pretul in acest caz fiind calculat / bucata sau intreg lotul, costul fiind cel mentionat mai sus.

IMPORTANT !!!!Transportul este inclus in pret, doar pentru localitatile unde nu se percep kilometri in plus de catre firmele de curierat. Costurile extra se platesc.

Pantaloni de in lejeri

Pantaloni de in lejeri

Blugi de club

Blugi de club

Hainele sunt noi, cu eticheta, in tendinte cu moda actuala, pretabila tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Transportul se face oriunde in tara prin firmele de curierat si posta. Pretul nu include transportul.
Lotul copmlet include diverse articole de imbracaminte.

Cere detalii pentru acest produs

Campurile marcate cu * sunt obligatorii