1200ron/lot
Pe stoc se afla 50 bucati.
Marfa se afla in Sibiu.

Lichidare stoc borsete pentru biciclete

Lichidam stoc de 50 bucati borsete .

– Sunt extrem de practice si utile pentru biciclete.

– Capacitatea borsetei este de 1,7 Litri,

– Sunt confectionate dintr-un material impermeabil, rezistent la intemperii ( ploaie, zapada, temperaturi ridicate ), si sunt disponibile in mai multe culori cum ar fi rosu – negru, albastru-negru, negru-galben, negru simplu.

– Are forma paralelipipedica , mai ingusta la unul din capete, astfel incat odata montata pe bara bicicletei, apare usor ridicata spre ghidon in asa fel incat  vizibilitatea sa fie cat mai buna.

– Borseta este prevazuta cu curele de prindere cu arici foarte rezistente,cu ajutorul carora se fixeaza  de bara fata a  bicicletei . Prinderea borsetei se poate face prin trei puncte de prindere. Este usor de montat si demontat, fara a exista riscul de desprindere pe timpul deplasarii.  De asemenea este prevazuta cu sistem pentru casti. Borseta se monteaza  pe teava de sus a cadrului, in apropierea  ghidonului pentru un acces usor chiar si in timpul pedalarii.

Borseta de biciclete pentru telefon si diverse

– Este alcatuita din doua compartimente, unul destinat exclusiv telefonului  mobil, suport Iphone,  cu fata in sus, astfel incat se poate accesa cu usurinta, fara a fi nevoit sa te opresti din mers sau sa-ti iei mainile de pe ghidonul bicicletei   si asta datorita  orificiului destinat castilor. Cu alte cuvinte poti pedala si vorbi la telefon in conditii de maxima siguranta.

– In interiorul borsetei se pot introduce diverse lucruri cum ar fi ochelari, chei, portofelul , aparat foto, sau orice alt obiect pe care il aveti asupra dumneavoastra.

–  Este foarte usoara, ocupa putin spatiu ,nu incomodeaza la pedalat.

– Foarte utila si practica chiar si  pentru bicicletele copiilor , putand sa depozitati in ea o sticluta cu apa sau un mic desert.

Borseta de biciclete pentru telefon este un cadou ideal pentru un prieten drag, extrem de practica, foarte usoara, cu un design placut, , confera utilitate maxima la preturi extrem de accesibile.

Lichidare stoc borsete pentru biciclete

Lichidare stoc borsete pentru biciclete

Este foarte usoara, ocupa putin spatiu ,nu incomodeaza la pedalat. Foarte utila si practica chiar si pentru bicicletele copiilor , putand sa depozitati in ea o sticluta cu apa sau un mic desert.
Transportul se face oriunde in tara prin firmele de curierat sau posta. Pretul nu include transportul.
Pe stoc se afla 50 de bucati de borsete de culoare negru, rosu, galben si albastru.

Trimite-ti un mesaj folosind formularul de mai jos